Grattis, jag är på smällen!

Eller nä, det är jag inte alls det. Men döm om min förvåning igår när en kollega kom fram, klappade mig på magen och gratulerade till tillökningen. Jag blev rätt paff och förklarade att det inte var en bebis utan bara en svullen mensmage. Det blev ”lite” dålig stämning efter det. 

Mvh / mood killer since 1987

(Men alltså, allvarligt?! Vem gör så?!)

20131129-204259.jpg

7 thoughts on “Grattis, jag är på smällen!

 1. Det är så hemskt, har hänt mig 2 ggr MEN jag har accepterat det då det varit 2 av mina brukare som inte är helt mentalt med, i annat fall med ”friska” människor så är det värre. Folk överlag borde veta bättre.
  FredagsKRAM till fina dig! ❤

  Gilla

 2. Så gör man bara inte!! Har råkat ut för detta ett flertal gånger då jag aldrig har haft & aldrig kommer att få platt mage. Jag tycker i och för sig att folk i min närhet borde ha vant sig vid mitt utseende, men icket! Det värsta är när folk inte ens har vett att skämmas för en så klumpig, personlig sak att säga utan bara ”jaha” & fortsätter som ingenting..

  Gilla

 3. De ggr det har hänt mej har jag svarat; ”nej då, jag är bara tjock” och hoppats att människan ska bli riktigt generad och inte göra om det med någon annan.

  Gilla

 4. Den här personen kanske har läst lite för många skvallertidningar, där Britney Spears pekas ut som ”gravid igen” tre månader eftrr att hon fött sitt andra barn pga magen putar.

  Gilla

 5. Så jävla korkad kommentar! Jag är som någon ovan som kommenterat också en sån där som aldrig haft en platt mage, nu är jag på tjocken i 31:a veckan och jag inser vilken lättnad det är att slippa gå runt och dra in magen, vilket jag mer eller mindre medvetet alltid gör vanligtvis för att slippa den typen av klumpiga fråga. Kan folk inte fatta att man inte frågar? Antingen så är man gravid men har uppenbarligen valt att inte berätta det, kan ju finnas anledningar till det också, eller så är man inte gravid och då blir det bara jävligt oskön stämning (och ganska lesset för den som får kommentaren – i alla fall blev jag det, även om jag önskar att jag hade en skönare inställning och inte brydde mig om hur andra uppfattar min kropp). Folk alltså.

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s