MEN MURRA

Missade att ta ett av mina PMS-piller av orsaker och därför så sitter jag nu här med världens jäkla PMS-besvär. Hela dagen har varit sådär avgrundsdjup, mörk och hemsk helt utan anledning. Gud vad jag är tacksam att jag har fått hjälp och att den här dagen fick vara ett undantag istället för 50% av min tillvaro, som det var innan.

Burr.

4 reaktioner på ”MEN MURRA

  1. fan vad gött att det hjälper för dig, det ger mig hopp att det ska funka på min front med! skulle haft snack om det i början av månaden, men de råkade missa den lilla detaljen att jag skulle träffa gyn i en annan stad (hurra) så nu får jag inga besked förrän den 2 dec, men familjen överlevde mensveckorna även denna månad så bara att pusta ut nu 😛

    Gilla

  2. Okej här kommer lite flum. Jag läste i en bok att människor har olika sortens kroppar, och en av kropparna är ”smärtkroppen”. Det är i den kroppen det onda sitter, i guess. Hur som helst beskrev boken PMS som en kollektiv kvinno-smärtkropp. Tycker jag låter logiskt ändå! Det är där all ilska över förtryck, våld och barnafödande ligger.
    Då kanske du undrar hur detta skulle kunna hjälpa dig och det tror jag inte att det kan :/ ”Kul” ”fakta” är i det i alla fall.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s