Tröttkorv.

Jag är inte van vid stress och hets. Iallafall inte nuförtiden. Just nu går jag i skolan på dagarna, skriver skolarbeten därefter och skolar in mig på nya jobbet på kvällarna. Hela november har sett ut på ungefär samma sätt och jag börjar bli ordentligt trött, särskilt eftersom mitt nya jobb innebär att jag spenderar 3-4 timmar i 34-gradigt vatten varje arbetspass. 

Just nu är jag med andra ord så trött, mör och uttorkad att jag knappt vet vad jag heter, men det gör inte så mycket. Barnet har precis somnat, jag har bakat ned mig i soffan med täcke och dator, vi har korkat upp en flaska vin och antalet måsten är såhär många: Imorgon ska vi dessutom åka och titta på en byteslägenhet jag hoppas väldigt mycket på. 

Hur har er helg sett ut?

Image

4 reaktioner på ”Tröttkorv.

  1. Asså dina ögonbryn. Har du skrivit ett inlägg (eller tio?) om dina ögonbryn? Amazing iallafall.

    Okej min helg: Idag hade jag & sambon dejtlördag=promenad över Årstabron, fika, kika i secondhandaffärer på Söder, fika, bio, middag. Imorgon ska vi fortsätta renoveringsprojektet på toaletten. Bra helg.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s