Blogghen – Nu även som ambassadör för ERGObaby.

Jag är nu inte bara otroligt klok, sanslöst vacker, dåligt verklighetsförankrad och ödmjuk, utan även ambassadör. *spretar med jazziga fingrar* *hoppar graciöst fram från kulisserna* *steppar*

Såhär va,

Mängdshopping och slentriankonsumtion för konsumtionens skull är jag inte sådär superförtjust i (eller försöker iallafall låta bli att vara), och jag har därför avböjt en del erbjudanden om samarbeten då jag dels inte vill fylla bloggen med reklam men heller inte uppmuntra folk till shopping av grejer de lika gärna hade kunnat klara sig utan. Vad jag däremot ÄR förtjust i är att försöka förenkla livet för fellow förvirrade och trötta föräldrar. Här i bloggen har jag skrivit mycket om postpreggokroppen, förvirringen i att vara nybliven förälder och ganska enkla och ärliga betraktelser om hur tröttsamt, omvälvande, jobbigt och kul jag har upplevt mitt första år som förälder.

Vi har inte haft supermycket fräcka grejer, och det mesta vi har har vi fått i present eller få ärva då studentekonomin har varit ganska skral. Det har i sin tur lett till att jag har upptäckt att det faktiskt GÅR att klara spädbarnstiden väldigt väl, utan en massa grejer.
Däremot så har vi några guldgrejer vi älskat och inte hade kunnat klara oss utan och en sån grej är vår Ergobaby. (tillsammans med bröstpumpen, åkpåsen, barnvagnen och kräkhandukarna)

Den kom in i vårt liv något sent och jag önskar bara att vi hade haft den från start, och kanske särskilt de gånger när jag med mjölkstockning och hög feber var tvungen att baxa en blytung barnvagn nedför trapporna i vårt trapphus för att ens kunna gå på kontrollerna på BVC. Eller de där gångerna när supernöjd bebis förvandlades till nazgülbebis mitt i det mest kritiska läget av ett kanelbullebak. Eller när vår bekväma tågresa genom norge förvandlades till JÄTTEOBEKVÄM bussresa genom norge och det inte fanns någon bilstol. Eller när varken vaggan, armen, tutten, sången eller någonting fungerade (även om de gångerna tack och lov var ganska få).

MEN! Bättre sent än aldrig tänkte jag. Så från och med nu kommer jag att utvärdera, vrida och vända på, berätta om och visa hur livet med en ettåring och en bärsele fungerar ihop.

Pannkaksstekning i Ergo!

Utfall i Ergo!

Utflykter för att titta på djur i slottskogen med Ergo!

Dansa med Ergo!

Ballongdansen med Ergo!

Kalle anka på julafton med Ergo!

Hurra!

Image

En sån här snajdig glider jag alltså omkring med nu:


(Bild lånad från Ergobaby

 

2 reaktioner på ”Blogghen – Nu även som ambassadör för ERGObaby.

  1. Yey, bra bärsele är guld värt! Vi har en manduca som införskaffades när lillfisen var två månader och ville bäras konstant och det är hands down det bästa bebisrelaterade inköpet vi gjort. Dock tror jag den får gå i ide över vintern, är rädd för att halka med bebis på ryggen :S

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s