Prokrastineringsfundering.

Just nu borde jag egentligen studera, men det gör jag inte. Detta eftersom att jag var ett gröthuvud och valde retorikhistoriskt ämne att hålla föredrag från utifrån vad mitt barn heter i mellannamn och därmed fick ett ämne jag inte kunde ett jota om. Just därför kanske jag borde studera lite extra mycket, men det gör jag inte.

Istället sitter jag och googlar prints och teckningar. Gud, det borde vara förbjudet att vara så bra på att måla och skapa som vissa av er är. Blir helt till mig i brallan när jag kollar Karins Konstgrepp-Karins prints, till exempel.

En kunde ju ha önskat att en hade begåvats med något slags konstnärlig ådra men ICKET! Det går liksom inte ens att låtsas att jag hade kunnat framamna något slags alster som hade platsat i en ram på en vägg. Såatteh, är det någon som vill måla fina tuschgrejer eller skapa någonting vackert till mig så finns jag alltså här på internet punkt com för adress och annan information.

*ler tigger*

One thought on “Prokrastineringsfundering.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s