Trött, trött, trött.

Ni vet när man möter upp sin sambo inne i stan när man själv har slutat på jobbet och han ska på handbollsträning och man liksom byter pussar, vinkar hejdå, får ett barn i en barnvagn, åker hem och sedan inte har några nycklar? Då gråts det en skvätt och sedan påminner någon extra pigg hjärncell om att det finns en extranyckel några kilometer bort och vrålar ”ROADTRIP!!”. Eller ja, om roadtrip i detta fall innebär att man lastar upp barnvagnen på en spårvagn och skyfflar runt det övertrötta barnet som vrålar ”TITTA. TIIIIIIITTA” så det ekar över majorna. 

En timme senare var vi hemma och då släppte jag alla måsten, åt/matade ungen med ugnspommes, lekte kurragömma tills det kom kiss i brallan på oss båda, pussades tills läpparna blev ömma och sjöng fyrahundra sånger innan lillrufset somnade i vår säng. 

Lilla hjärtat.

Hade jag haft tid hade jag suttit och tindrat med ögonen, druckit en kopp te och kanske tittat ut i natten MEN eftersom att jag har en inlämning och ett tal som skall hållas imorgon är det FULL FART OJOJ INGEN FANTASI NEJ SKIT OCKSÅ ÄH DET FÅR GÅ ÄNDÅ som gäller. Har hackat upp några linor kaffepulver jag kan snorta så jag kommer igång. 

SÅ SKOJ NÄR EN SKJUTER UPP FÄRDIGSTÄLLANDET AV EN SKOLUPPGIFT TILL ABSOLUT SISTA STUND
(om en med skoj menar tråkigt)

One thought on “Trött, trött, trött.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s