Äppel päppel snippum snorum

Hur mycket energi en har när en har jobbat hela dagen och sedan hängt med två ettåringar, en treåring, en sambo, en svägerska och en bror? Inte så väldigt mycket. Jag har ungefär lika mycket karisma och utstrålning som det där som läcker ur soppåsen när en har bestämt sig för att slänga sopprester direkt i soporna istället för först i slasken. Ja, ni förstår. Sopjosen.

Så härlig är jag just nu. Tack och lov är det precis sådana gånger som sambon överraskar en med att åka iväg på TV-spelskväll så att en får lite välförtjänt hållakäften-tid i soffan. 

Ni glömmer väl förresten inte att tävla om en åkpåse? Det enda ni behöver göra är att berätta varför ni ska ha den, och då ta i så att ni nästan blir blåa. Läs mer och tävla HÄR. Nu ska tant kolla Greys anatomy och somna i soffan.

(och JA, jag vet att min nya header är ful och avklippt men orken tog slut lagom tills dess att jag upptäckte haveriet så nu får det vara så)

2 thoughts on “Äppel päppel snippum snorum

  1. den är i alla fall inte värre än min header som är fruktansvärd efter allt som hänt inom cancerbloggvärlden på sistone 😦 (måste ladda ner ett photoprogram så jag kan göra ny!!)

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s