Trevlig helg.

Idag har jag varit ledig. Firade genom att sätta mig på ett café och plugga tills det inte längre kändes OK att dra ut på påtåren. De två kommande veckorna kommer att vara superhektiska, med luxemburgresa, utbildning på nya jobbet, ett antal skolarbeten samt besök av både syskon och mamma. Därför känns det rimligt att försöka bli klar med så mycket som möjligt i tid. Tack för alla era svar gällande det politiska talet, förresten. Ni hade många superbra synpunkter! Jag har skrivit ett tal om offentlig amning nu, men vi får se om jag vill använda det eller om jag skriver någonting annat.

 

Utöver pluggandet var jag ute och provkörde Ergobabyn lite till. Att använda den är lite som att ha på sig världens gladaste ryggsäck.
Det ska bli supersmidigt att resa med den om två veckor. Kanske tar vi inte ens med oss vagnen alls. Vi får se!

Nu ska jag göra falafel. Trevlig helg!

Image

En reaktion på ”Trevlig helg.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s