Ett ögonblick ur klädutmaningen, del 1.

Idag har jag, som en del av klädutmaningen, på mig en blus jag fick av svärmor för några månader sedan. Hon kom hem till oss med en kasse handbroderade blusar som hon i sin resande ungdom köpte på någon utlandsresa och nu hade hittat i någon rensning. Jag fastnade för denna men har hittills inte använt den då jag känner mig som en dalahäst som har parat sig med en luciasärk när jag bär den.

Fram tills idag då. Nu känner jag mig faktiskt rätt fräsig. 

20131107-100420.jpg

5 thoughts on “Ett ögonblick ur klädutmaningen, del 1.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s