Tobiasregistret.

Den här länken om svårt sjuke Kevin dök upp i min facebookfeed häromdagen.

Efter att ha läst artikeln klickade jag direkt in mig på Tobiasregistrets hemsida och anmälde mig till donationsregistret för stamcellsdonation. Idag fick jag hem ett paket med ett provrör som jag fick spotta i och skicka iväg med posten. Om allting ser bra ut och jag blir godkänd i analyserna så finns jag med i registret som donator fram tills dess att jag fyller 60 år. Arbetsinsats so far: cirka ingen alls. Arbetsinsats om jag någon gång behöver donera: Den här

Kanske behöver jag aldrig donera stamceller, men det kan ju också vara så att just jag råkar bli skillnaden mellan liv och död för någon som är svårt sjuk. Jag kommer inte att kunna hjälpa just Kevin, men någon kanske jag kan hjälpa?

Kan du hjälpa?

20131106-233957.jpg

One thought on “Tobiasregistret.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s