Hjälp mä!

Jag läser retorik för tillfället och om en vecka ska jag hålla ett politiskt tal på fem minuter, där jag förslagsvis upprörs över något, gormar litegrann, använder några läckra stilfigurer för att sedan ställa mig på barrikaderna/katedern och uppmana till revolt!

Är det någon av er som har en bra idé på någonting jag hade kunnat tala om?

21 reaktioner på ”Hjälp mä!

 1. Eh JA! Jag säger detta med att det dras in på medel för barn i behov i skolan. Bara på min skola får vi detta år 1,2 miljoner mindre vilket resulterar i betydligt färre antal personal runt dessa barn.
  Eller att SD nu är så stora?
  Eller att det inte går att köpa bara svarta vingummin?
  Eller varför det inte forskas mer på den kvinnliga anatomin då det gäller medicinering/graviditet/förlossning/hjärtsjukdomar?
  *flämtar upprört i soffan*

  Gilla

 2. Sexualpolitik! Hur kvinnor får gå runt med trasig fiffi och svåra smärtor pga det inte satsas på kvinnohälsa. Här är inspiration: http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/jenniferwegerup/article17791360.ab
  Eller att preventivmedel kostar så olika i olika landsting, eller hur orättvist det är att samkönade par har olika möjlighet att få assisterad befruktning beroende på var i landet de bor. Tror förresten att det gäller alla par.

  Gilla

 3. Samkönad adoption pratade jag om när jag läste retorik, det faktum att vi godkänner samkönad i sverige samtidigt som adotionscentrum(överlägset största adotionsförmedlaren med ca50% av utlandsadoptioner, skattefinansierad.) Inte samarbetar med något land/barnhem som accepterar samkönad adoption, det finns ett helt gäng länder som faktiskt gör det
  Helt sjukt

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s