BEHOLD! Ty vi äro med bärsele.

SKÅDA TY NU ÄRO VI MED ERGOBABY! *gör danser med rökelse* *sveper med sjalar* *blir runtburen i ergon av sambon* *talar i tungor*

Ja alltså, för att vara en blogg där jag pushar på att jag inte bryr mig om bebisprylar har det blivit rätt mycket bebisprylar på slutet, det får jag erkänna. Men eftersom att det på senare tid har flyttats, bytts årstid, barnet har lärt sig gå och vi har förändrats rutiner så har det liksom behövts lite andra grejer än de snortunga och otympliga grejorna vi fick ärva och låna till oss när barnet var spädbarn. 

Eftersom att vi bor mitt i stan, bland vägar, butiker och trappor så är det inte alltid det är så smidigt att baxa ur vagnen ur förrådet och ned för samtliga trappor. Och eftersom att vi är glömska strulputtar så är det inte helt sällan vi står där klockan 22.47 och inser att utan välling försmäktar vi på denna ö. Eller måste kuta upp till tvättstugan när det är endaste en (1) förälder hemmavarandes. Eller måste fritera massa saker och inte vill riskera att även barnets hand blir friterad, hur liten och naggande god den än må verka. Då finns det behov att att kunna slänga upp ongen på magen, ryggen, höften eller vinden (även om det sistnämnda inte riktigt känns okej enligt standardiserade föräldramått)

Kort sagt har det funnits ett bärseleformat hål i vårt liv som vi nu alltså sökt täppa till medelst Ergobaby. Vi får se hur det går, men än så länge verkar det lovande. Har varit ute och provkört barnet och rastat den lilla rastlösa kroppen. Mycket uppskattat av både barn, rygg och närhetstörstande moder.

 

20131105-191620.jpg

20131105-191642.jpg

7 reaktioner på ”BEHOLD! Ty vi äro med bärsele.

  1. Ergon är guld värd!! Vi bar mycket i sjal när fisen var alldeles ny, men eftersom jag pajade axeln & mannen aldrig kunde lära sig att knyta & stoppa i bebis själv (HUR SVÅRT KAN DET VARA??!) blev det till sist en sele. Och jo, det är onekligen smidigare. Vi stortrivs med den alla tre & ser fram emot att snart börja bära mer på ryggen! Hoppas den kommer att funka bra för er!

    Gilla

  2. Älskar bärsele! Eftersom min lilla miniversion-av-mig hatade vagnen har det annvänts flitigt, köpte tom en så kallad todddler-sele när hon va 1,5 som jag forta0farande bär i, och i februari blir hon 3:) som en lång kram! Och gulligast är nästan när någon annan bär henne så jag kan se hur mysigt det är *precis som på din bild, LER MILT*

    Gilla

  3. Alltså, Min bebi blir helt till sig när han får se Ergon, använder den nästan varje dag! Hade en BB innan som jag gillade supermycket. Tills jag testade Ergon. Då förstod jag.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s