Länkkärlek.

För några veckor sedan var jag gästbloggare på Esskabloggen. Nu har jag langat över stafettpinnen till min storebror Daniel som, utan att vara partisk, är en av de roligaste jag vet. Han rattar bloggen den här veckan och kommer att berätta om sitt liv som tvåbarnsfar i en stockholmsförort.

Utdrag ur presentation:

Jag har många uppslag i huvudet på vad jag vill skriva om i veckan. Tänkte börja med mitt senaste långkok som är så populärt hos den skäggiga ungdomen –  hur man gör den perfekta avvägningen mellan mängden pommes frites och fiskpinnar på en ugnsplåt och sedan glömmer den i ugnen tills anrättningen ser ut som ett cancerogent domino och får ringa pizzabudet. Men det får vänta lite.” 

In och läs mer er vettja, HÄR.

En reaktion på ”Länkkärlek.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s