Internetkärleken till ohemulen.

Alldeles i början av min graviditet började jag följa massa andra preggon på olika sociala medier, i brist på egna preggovänner. Det är ju alltid skönt och kul att kunna gnälla av sig, hänga och identifiera sig med folk som är i samma situation som en själv liksom. Det skadar ju inte heller om det dessutom rör sig om jä-hä-fligt roliga personer.

 

Ohemul, eller hormonpreggot som hon kallade sig då, var en av dem. Tre månader, på dagen, innan V föddes så kläckte hon ur sig Snäckis. Tiden har gått, barnen har blivit ettåringar och idag så var det alltså äntligen dags för oss att träffas på riktigt för första gången. Och vet ni? Det var helt fantastiskt trevligt, bra och härligt. Det hanns med både pannkakor, parklek, kladdkaka, kaffeabstinens, bajs-på-golvet-olyckor och barnslagsmål. Som att vi aldrig gjort annat än att hänga med varandra.

Jag känner att den kungliga hufvudstaden ligger något för långt bort. Det blir liksom lite bökigt att ses när man bor på varsin sida av landet. Tur då att en har internet, så avstånden kortas av något. Internet är för övrigt en himla bra uppfinning. Här har jag träffat min kille, några av mina bästa vänner och några som nog är på god väg att bli riktigt goda vänner. Vadå låtsaskompisar? Älskar många jag aldrig träffat, som vore de mina närmaste. Har ju sjukt mycket bättre koll på många av mina bloggvänner än vad jag har på mina gamla goa kompisar. Varför skulle inte en vänskap kunna vara på riktigt bara för att den skapats med hjälp av ett tangentbord istället för IRL-fika?

Kommer iallafall att somna med ett leende på läpparna ikväll. Huruvida flaskan med rödvin, den barnfria lördagsmorgonen och den ost/olivstinna kylen har något med det att göra förtäljer ej historien.

Trevlig helg på er!

20131101-152624.jpg

20131101-152642.jpg

20131101-152651.jpg

7 reaktioner på ”Internetkärleken till ohemulen.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s