Efterapar’n: Kommentarsutmaning.

Jag läste att Mirijam kör igång med en kommentarsutmaning, för att få sitt eget och andras kommentarsfält att blomma. Helt kort sagt innebär det att jag under november inte ska läsa några bloggar utan att lämna en kommentar efter mig.

Då det är många vars bloggar jag läser tänker jag mig att jag iallafall ska kommentera på ett inlägg varje dag, om inte på alla. Dessutom ska jag bli en jävel på att kommentera på instagram samt svara på alla kommentarer jag får här i bloggen. Det blir liksom lite roligare när en får återkoppling och respons på vad en skriver, eller hur?

Visst hänger ni väl på?

Image

Ja okej, det är duckface gånger två SÅ FÖRLÅT MIG DÅ!!

13 reaktioner på ”Efterapar’n: Kommentarsutmaning.

  • Jag är tyvärr ganska dålig på att svara, men ska verkligen skärpa till mig. Tänker alltid att jag ska göra det, fast sen eftersom att jag inte hinner nu, och så rinner det ut i sanden.

   Gilla

   • Det blir ju lätt så, och jag fattar att det blir mycket när en har några fler som läser. Men det ger mycket tycker jag, som läsare, att få den responsen!

    Gilla

   • Ja, jag vill ju inte heller vara röven som säger något doucheigt i stil med ”jag har så många läsare så jag hinner inte”. För det gör jag ju. Om jag tar ut huvudet ur röven och prioriterar om lite. Tack för att du påminner mig om det och ursäkta om jag varit tråkig och ickeresponsiv ibland 🙂

    Gilla

 1. Bra idé! Jag är verkligen alldeles för dålig på att kommentera, ska skärpa mig, tycker ju att det är kul, särskilt om en får respons också! Men det är lite lustigt, speciellt om jag vill skriva lite längre kan jag få så sjukt dåligt självförtroende & bara ”nä, nu låter jag bara tramsig/löjlig /dum/whatever”. Det är så konstigt eftersom jag alltid tidigare har gillat att uttrycka mig i skrift & varit bra på det. Har det snarare med formen att göra kanske? Det här att en faktiskt riktar sig direkt till en okänd person.. Jaja, nu ska jag inte ursäkta detta utan säger bara: såhär funderar jag! 🙂

  Gilla

  • Jag tror att alla är dåliga på att kommentera nuförtin, särskilt eftersom att man många gånger läser blogginlägg från telefonen. Där blir det liksom lite meckigare att kommentera, och särskilt om man läser via bloglovin. Tack för din långa och fina kommentar, den värmer 🙂

   Gilla

 2. Jag kan ibland tycka att kommentarsfälten ger lika mycket som själva bloggen, det kan komma så himla intressanta funderingar där. Dessutom känns bloggen mycket mer levande om folk både kommenterar och blogginnehavaren svarar. Jag som har en pytteblogg kan ibland få lust att skrika åt folk att för f-n kommentera, när man ser att någon/några varit inne och läst ett helt gäng inlägg utan att lämna något spår utöver en högre statistik.

  Därför försöker jag nu haka på utmaningen och skärpa till mig ytterligare med att kommentera.

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s