Piss och pest och senapsgas.

Jag vet inte riktigt vad det är med mig, men när november tågar in så får jag alltid någon eller några existentiella kriser. Kanske börjar jag ifrågasätta mitt liv, mina planer, mina vänner eller mitt utseende. Tyvärr så lär jag mig liksom aldrig att det ju faktiskt beror på att hösten tågar in och inte att allting plötsligt blivit dramatiskt mycket sämre i mitt liv. Så därför kan jag behöva en eller fjorton påminnelser om att jag inte blivit skvatt galen utan att bristen på D-vitamin gör mig till ett deppigt grottmonster.

SÅ! För att pigga upp mig själv så brukar jag styra upp några facebookevents (ÄLSKAR FACEBOOKEVENTS) så att jag har någonting att se fram emot framöver. Den här gången blev det ett glöggmys med tillhörande julepyssel på självaste första advent. Nu sitter jag istället här och nynnar ”det strålar en stjärna” med något stirrigt/upphetsat i blick och saffransbullesugsaliv i mungipan.

Dessutom har det ju hänt en hel del bra grejer de senaste dagarna. Till exempel har jag fått veta att jag har blivit antagen till tandläkarstudenternas behandlingsprogram vilket ger mig tandvård till minst 50% rabatterat pris (och som fortfarande går under högkostnadsskyddet!). Detta får mig att jubla. Det är ju inte skoj att gå till tandläkaren och inte heller att betala dyra pengar för det, men det kan iallafall kännas lite bättre i magtrakten när en får veta att det blir lite billigare. 

Utöver det väntar jag på att få kicka igång ett roligt bloggsamarbete, komma igång med nya jobbet samt att få börja packa inför vår resa. Om två-tre veckor reser vi nämligen till luxemburg några dagar. Yay!

Hur piggar ni upp er själva när ni är lite purkna?

4 thoughts on “Piss och pest och senapsgas.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s