Trött och orkeslös

Vissa dagar och kvällar orkar jag bara ingenting. Ikväll är en sådan kväll.

Jag orkar inte ta på mig ett par mjukisbrallor, fastän jag fryser så att jag har gåshud. Jag orkar inte gå tre meter för att byta kanal, när teven visar något jag inte vill se. Jag orkar inte göra fika fastän jag är hungrig och jag orkar definitivt inte gå och väcka sambon som efter läggning av barn har varit tyst/sovandes/död misstänkt länge. Jag orkar inte tänka på saker som egentligen känns jobbiga men jag orkar inte heller rycka upp mig så jag hamnar i något slags mellanläge.

Framförallt orkar jag inte blogga något av värde. Därför får ni nöja er med det här supervärdelösa blogginlägget som handlar om exakt ingenting. 

Så, det var ju tråkigt. Imorgon hoppas jag att det blir en roligare, bättre och peppigare dag.

3 reaktioner på ”Trött och orkeslös

  1. ÅH jag har haft en exakt likadan dag. Titta netflix, tumblr, sova middag, det mesta jag har åstakommit är ett bad. Ibland suger livet, men det blir bättre sen.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s