Tack!

Jag fick en fin kommentar till det här inlägget, som jag tänkte att jag skulle dela med mig av.

jag är lite trasig efter lite för många år som slösats bort på lite för elaka människor, så i dagsläget har jag ingen “identitet”; jag är mamma, flickvän, kvinna. that’s it.

mitt moderskap är det enda jag har att egentligen skryta med – två ljuvliga barn.
att vara flickvän är varje dag en enorm kamp eftersom jag då och då får för mig att jag inte är värdig den rollen, för sambon är ju världens absolut bästa människa, och jag är ju “bara” jag.
och kvinno-rollen…. ja, den är ju inte mycket att hänga upp sig på eftersom jag, så fort tv:n går igång, så fort en tripp till stan vankas, känner mig bedömd, fel och rätt så minimal där bland alla bikinimodeller, ren-hy-modeller, vackra-yviga-håret-med-leende-på-läpparna-modeller.

det jag vill säga är, att moderskapet ibland är det enda man har, det enda som gör ens existens nödvändig, och när samhället ser ut som det gör idag, är moderskapet också det som för mig gör det okej att inte vara kvinnan i reklamfilmen. jag lägger mig i sängen och snosar bebisen i nacken, sätter mig och spelar mariokart med den lilla femåringen, bakar muffins och skäller på trots-beteenden… det gör ingenting att jag inte har utbildning, jobb osv. jag har barn. två hela, rena, glada barn. det är mer värt än något annat.

tack för det här inlägget, som alltid klickar jag mig härifrån och känner mig lite bättre som mig själv, tack vare dig.

 

*snyftar i det stora och snoriga påslakan till näsduk som är min snyftnäsduk*

Ja, vad ska jag säga? Sådana här dagar, när jag får kommentarer som dessa, känns det extra kul att blogga. Det är ju egentligen mest för min egen skull, för att jag om några år ska minnas vad jag tyckte och tänkte när jag var där jag är nu, men såna här grejer gör att det liksom känns lite extra roligt. Att mitt ordbajs spelar roll för någon annan. Dessutom tycker jag att kommentaren fångar andemeningen med det inlägg jag skrev väldigt väl.

Tack själv. Alla era kommentarer värmer så otroligt mycket och får mig att fortsätta med den här tramsbloggen ytterligare lite till. 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s