Kompisklubbhen.

Hallå, ni var ju jättemånga göteborgare som ville hänga, skaffa fler föräldrapolare och ha det skoj/äta pannkakor. Nu vet jag inte om det var just mig ni ville hänga med, men om vi utgår från att det nog faktiskt var själva hänget ni var ute efter så har jag en idé.

Varför tar vi inte och startar en föräldragrupp? Och nu menar jag inte någon liten stel och oföränderlig konstellation där det endast får plats fyra föräldrar utan en stor grupp, med folk som kommer och går. Ett forum där göteborgspäron kan träffa andra göteborgspäron för playdates, vinkvällar eller gruppaktiviteter typ åka och bada/gå till lekparken/leka kurragömma på IKEA. En möjlighet att lära känna lite annat och nytt folk. Är ni med mig?

Välkommen in i Blogghens föräldragrupp

(Ja, i love dem facebookgruppz)

 

En reaktion på ”Kompisklubbhen.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s