En rejäl pansarvagn.

Egentligen så är jag inte så mycket för hets kring prylar, men det är ju också lätt att säga när en faktiskt är priviligerad nog att en har så en klarar sig. Vi har fått en hel del saker till barnet, och hjälp med det mesta, då vi har blivit välsignade med gott om vänner och bekanta som har velat hjälpa oss genom bebistiden. En del saker har vi inte haft råd med och då har vi ändå haft turen att vi har kunnat låna ihop eller ärva saker av andra. Det har fungerat jättebra. Särskilt med tanke på att det faktiskt inte krävs sådär supermycket grejor för att lyckas hålla en liten palt till onge vid liv. Det går faktiskt utmärkt att byta blöjor på en handduk istället för ett skötbord.

Däremot så finns det en sak jag har längtat efter, nämligen att kunna köpa en barnvagn som fungerar på de platser där vi vill köra och där ongen sitter bra. Samtliga barnvagnar vi har haft haft vi nämligen fått ärva. De har varit hela, funktionella och fungerat bra hittills men det är ändå ruskigt skönt att kunna säga att vi nu äntligen har möjlighet att ta oss råd att köpa en barnvagn som faktiskt passar oss och de behov vi har. Med tanke på att vi inte har någon bil utan faktiskt har med oss vagnen var vi än ska gör att det blir extra viktigt att vi tycker om den. Att det dessutom råkar vara en praktisk pansarvagn som fungerar bra ihop med den åkpåse jag har vunnit skadar ju inte.

Så, vagnen! Kom hem till oss nu! Vi längtar efter dig! *ler material girl*

Brio Race Black/Charcoal Grey

Bild lånad från jollyroom.se

Någon som har erfarenhet av denna vagn förresten? Har ni varit nöjda? (Det är en BRIO Race)

5 thoughts on “En rejäl pansarvagn.

 1. Japp, den har vi och är jättenöjda. Stora barnet (som förvisso inte åker vagn längre) har kunnat klättra runt i den utan besvär. Den är robust, lättkörd och smidig. Kommer använda den i vinter till det lilla barnet (som snart är ett) då den är jättebra att köra i snö. Bra köp!

  Gilla

 2. Vi är också jättenöjda. Körde två vagnar (en Urban jungele och brio happy swivel) med vridbara hjul fram innan – men den här är tusen gånger smidigare!

  Gilla

 3. Vi har också en sån och är väldigt nöjda. Det enda är väl att vi blev så bortskämda med kryssningsfartyget som med sina luftfyllda däck var som att köra på små moln att den här i jämförelse kändes som att köra på familjen Flintas stenhjul, men bortsett från det är den toppen 🙂

  Gilla

 4. Rullat den i 1,5 år. Är frälst. Bra att skaffa den nu lagom till snö och slask. Fyra stadiga hjul som alltid funkar. Lättkörd. Funktionell. Det enda negativa är selen vars band är ganska ”sladdriga”, men har nästan aldrig använt selen ändå då sonen sitter riktigt stadigt ändå och det bara blir krångligt att sätta fast honom. Heja BRIO!!!

  Gilla

 5. Min vagn stod dessutom ute på dagis hela förra vintern i minusgrader och snö, har ändå aldrig smörjt eller ”tagit hand” om den på annat sätt och den är i lika bra skick som när den inhandlades så riktigt bra kvalité. Och nej jag jobbar inte för detta varumärket (kan ju verka så med tanke på mina hyllningar) det är helt enkelt en riktigt bra vagn!

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s