Efterlysning: Kompisar sökes!

Idag är jag gräsänka mit bebe eftersom att sambon skriver högskoleprovet. När barnet var en liten plutt skulle jag förmodligen ha spenderat de sovande timmarna med att titta på serier eller ta en promenad, men nu när hen är lite äldre tycker jag att det är lite krångligt. 

Det är kul att barnet är så stort och ger så otroligt mycket i utbyte. Bara att vi kan hitta på saker och till exempel gå till lekparken är ju hur roligt som helst. Det roligaste av allt är när jag ser hur roligt hen har tillsammans med andra barn och hur mycket utbyte hen faktiskt har av att interagera med kids. Däremot så känner jag ju inte sådär jättemånga andra päron här i göteborg. 

Se därför detta som en kontaktannons. Har jag några göteborgsföräldrar som läser denna blogg, som har småbarn och som är sugna på att kanske komma och käka pannkakor någon gång? Eller kanske någon som vill gå till plikta/valfritt museum och släppa ned kidsen och ta en kaffe? Eller kanske åka och bada? Eller mysiga hemmakvällar och långa skogspromenader?

Som öppna förskolan fast blogghenläserz-style. Vad tror ni? Finns ni? Eller finns det kanske någon som inte alls stämmer in på min efterlysning men som gärna äter pannkakor ändå?

Image

30 reaktioner på ”Efterlysning: Kompisar sökes!

 1. Vi vill också. Efterlyste senast idag, på twitter, nåt bra ställe i Göteborg som serverar pannkakor. Svar: 0. Kände då ENSAMHETEN.

  Idag tog vi oss iaf till Miini-biblioteket men det hade ju vart sköj att göra saker tillsammans med någon.

  Gilla

 2. Esther och jag vill hemskt gärna! (Och vill ni fortfarande browsa lite vinterkläder för låning så kan vi ju slå samman detta? Sorry att jag inte tagit tag i det, men livet behandlar oss lite rough just nu) Jag jobbar lite oregelbundna tider som funkar dåligt med vänner som har 9-18 jobb, så en trevlig student mit bebé kanske kan vara nåt för oss?

  Gilla

 3. Jag tycker också det vore skoj att ses! Är föräldraledig ett tag till och min bebis är 11 månader. Stadsmuséet har en bra barnavdelning!

  Gilla

 4. Jamen ja! Fast min lille behöver 1, födas och 2, växa till sig lite innan han börjar tycka att Plikta är en bra ide. Punkt nummer ett är åtgärdad om en månad ungefär och nummer två ger sig med tiden. Jag gillar pannkakor nästan ohälsosamt mycket och vill gärna lära känna andra med barn!

  Gilla

  • Det suger att vara föräldraledighetsensam. Hoppas du får framgång med din kontaktannons samt att du hör av dig när du är i krokarna nästa gång, för då blire pankisar för dig och Sigge scott!

   Gilla

 5. Jag har två crazy kids på snart 2,5 respektive 3 månader och älskar pannkakor! 😉 Känner Fifi & Elly redan och hoppas få träffa Alexandra & Esther snart också. Så vi hakar gärna på någon form av umgänge. 🙂

  Gilla

 6. Finnes: ytterligare en förstagångsmoder med 0% föräldravänner och en än så länge ofödd bebis. Två månader kvar! Leker gärna med andra i samma sits C:

  Gilla

 7. JA! Nu är det jag som är creepy när jag erkänner att jag fantiserat om detta sedan jag såg att du bor i Göteborg… (På grund av fin blogg, kloka tankar och att du verkar vara en allmänt trevlig person.) Om detta inte avskräcker så vill jag och Sigrid, snart 4 månader, jättegärna träffas. Har dessutom pluggat MKV ifall det kanske finns en bok eller två du vill låna.

  Gilla

 8. Jag vill! Har dock inga barn (jobbar på det) men älskar pannkakor och julen (som du själv?). Tänkte även passa på att fråga om du inte skulle kunna göra en lista med dina bästa jullåtar.

  Tack på förhand hälsar en som häromdagen drack sin första julmust för året framför årets första julfilm, suckade ljudligt och utan att tänka sig för utbrast ”Ah, julmust – seet nectar of christmas!”

  Gilla

 9. Fasiken, nu ångrar ju jag också flytten från Göteborg 2010. Men jag kanske kan hänga på med min 3,5-månaders när jag är nere och hälsar på bebbens mormor, om ni gör nåt kul just då. Alla mina andra götetvänner jobbar ju på dagarna.

  Gilla

 10. Här är ytterligare en Gbg-förälder som gillar din blogg och även gärna träffar nya kompisar. Min lilla tjej börjar närma sig 1,5 år nu och jag jobbar en del men har lediga eftermiddagar och en man med knöliga arbetstider så tid för häng finns fortfarande. Och pannkakor gillar vi båda två!

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s