Dagens två superskojiga grejer.

För några veckor sedan blev jag tipsad om ett jobb som jag sökte. Idag fick jag reda på att jag kammade hem det och alltså nu står med ett sprillans nytt extrajobb. Det känns roligt, framförallt eftersom att jobbet skiljer sig ganska mycket från det jag gjort tidigare.

Jag vet inte riktigt hur min kommande arbetsgivare ställer sig till sociala medier och skriver jag vad jobbet är går det också rätt lätt att lista ut vem min arbetsgivare är. Så jag låter bli det, såhär superöppet. Ni är givetvis välkomna att fråga mig på annat sätt, men bloggen får nog vara hyfsat fri från snack om det. Iallafall tills jag tagit reda på hur det ligger till.

Dessutom har jag klippt mig och färgat håret i en sån där fräsig ombrefrisyr. GUUU SCHE UNGDOMLI EN SCHÄNNER SE ENDÅ. *pyntar rollatorn med nitar* 

Så, HURRA för mig! 

20131025-200638.jpg

One thought on “Dagens två superskojiga grejer.

  1. Stort grattis! Är det ett studentjobb? Har glömt det rätta ordet, men ett jobb som är beroende av att du har studier. Studentmedarbetare kanske är den fancy titeln!

    Lycka till med jöbbä oavsett!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s