Helgen som varit.

Jag har känt mig lite frånkopplad i helgen. Det har varit så fullt upp så det knappt har funnits tid för internetz och sådana däringa grejor!

Gårdagen spenderades utanför stan hos en gammal gymnasieklasskompis som har två små barn. Vi drack kaffe, förhindrade slagsmål, torkade tårar, lät illbattingarna bada badkar ihop, gick till lekparken, stekte pannkakor och hade en sjukt trevlig dag. 

Varje gång jag har ett trevligt möte med någon jag inte sett på länge så LOVAR och SVÄR jag att vi måste ses snart igen, varpå det sen rinner ut i sanden och blir en sån situation som det blev nu. Senast vi sågs var för fyra år sedan, när hennes förstfödde låg i magen. Gången innan det var på vår student, 2006. 

Jag är väldigt glad över att jag bara tog mig i kragen och tackade ja till att komma hem till henne. Trots att det var längesen så kändes det nästan som att vi aldrig haft mer gemensamt än vad vi har nu. Sen är det ju alltid skönt att åka på utflykt någonstans där det finns extra nappflaskor, blöjor, sovmöjligheter och dessutom välgrundad förståelse för att en konversation ofta avbryts någonstans mitt i och sedan inte återupplivas förrän fyra sammanbrott, tre blöjbyten och två måltider senare. 

Vilken grej!

Idag har vi bara legat i sängen, dagsovit och kollat på serier medan lillkorven har varit hos farfadern sin för lek, stoj och kvalitetstid. Ruskigt skönt, både att får vara själva och att hämta hem lillgrisen igen.

20131020-202429.jpg

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s