Frågestund!

Idag har vi barnvakt över dagen, för att ”rensa förrådet” och ”svabba golven”. Eller ja, det är ju vad vi faktiskt ska göra men det känns inte särskilt troligt att det blir av nu när man ligger nedbäddad, kollar serier och surfar runt på inredningshemsidor.

För övrigt är DATORN LAGAD FÖR NOLL PENGAR vilket innebär att jag nu kan blogga igen. Så jag tänkte att vi kör en frågestund. Fråga vad som helst, så svarar jag i ett eget inlägg lite senare.

Vem är jag? Hur långt är ett snöre? Vilken pizza gillar jag? Vem är Jerker Johannesson? (Eller fråga inte det, för det vet jag inte. Jag hittade på namnet nu)

Vad som helst! Häpp!

5 reaktioner på ”Frågestund!

 1. Hej!
  Dönar väl igång med frågorna direkt.
  – Hur var du som tonåring?
  – Har du funderat på att medverka i eller starta en egen podcast?
  -Vad kom först, hönan eller windows xp?

  Gilla

 2. Hej!
  Fråga 1: hur oskönt är det att gå in ett par nya dr martens?
  Fråga 2: var det någonsin någon som kritiserade ert val (eller hade synpunkter på) att ni blev föräldrar i så ung ålder (eller ja, under medelåldern för förstagångsföräldrar) och vad sa ni isåfall till dem? Som du säkert förstår är jag själv svintaggad på att sluta med minipillren och se vad som händer, men jag är lite yngre än du och både min sambo och omgivningen tycker att det är lite ungt.

  Gilla

 3. Jag jobbar på Nannynu och är världens bästa barnvakt, så att du vet om det någon gång krisar är det bara å mejla mig, skulle vara en ära att passa ditt lille barn!

  Vad tycker du om Gudrun Schyman? Och kan inte du skriva mer om feminism:)))

  Gilla

 4. Hej!
  Okej – högt och lågt kör vi då:
  – Vem är snyggast i Backstreet boys?
  – Vilken är din bästa bok?
  – Har du nånsin varit så magsjuk/full att du bajsat och kräks samtidigt?
  – Har du nån paradrätt i köket som du gör om du vill impa?
  – Bästa tv-serie?
  – Bästa föräldratipset?
  – Carola, Fredrik Reinfeldt, Yohio – du måste ligga med en, gifta dig med en och döda en. Vad gör du?
  – Finns det något som du känner att du borde veta eller kunna men inte alls har koll på?

  Gilla

 5. Ny på blogghen men tycker du skriver himla roligt. Jag har ett 10-månaders barn som är alldeles ljuvligt. Jag tyckte dock att det var apjobbigt i början med amning och ingen sömn. Mår lite dåligt när jag tänker på syskon (som jag vet att jag vill ge mitt barn) och att orka den tiden igen. Hur tänker du kring det?

  Nu vaknar grisen…

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s