Klädutmaningen.

Schäkta att det har varit lite dött på bloggen. Min dator gick och sa HERRÅ igen och därför så har jag varit bitter, datorlös och lite orolig de senaste dagarna. Har tänkt på serviceavgifter som dånar iväg till femsiffriga belopp eftersom att jag brutit mot någon klausul på sida 4569 i itunes användarvillkor MEN! Ingen fara på taket. Hela kalaset verkar gå på garantin och dessutom bli färdigt idag. Älskar serviceteknikern som hört av sig flera gånger om dagen för att berätta status. Puss på hen!

Framöver tänkte jag, som ett led i att försöka spara pengar till en resa, dra ned på min klädshopping. Klädshoppingen är idag visserligen nästan obefintlig men jag har onekligen en massa saker i garderoben som jag aldrig använder trots att jag älskar dem. Detta kommer eventuellt att resultera i en del typ dagens outfit-liknande historier här på blogghen men det kan ni väl stå ut med? Lovar att inte överdosera.

Såhär skriver Alexandra aka ”Försök att inte se så snygg ut”:

För att lyckas med klädutmaningen måste gräva dig längst in i garderoben och använda kläderna du en gång gillade men som har hamnat längst in, längst upp. Vardagskläderna, finkläderna, partytopparna, myskläderna. Allt ska användas minst en gång innan du kan avsluta projektet. Du får inte köpa något nytt under tiden. 

Så vad säger ni, hänger ni med på Alexandras klädutmaning?

5 reaktioner på ”Klädutmaningen.

  1. Jag hade lätt varit med om jag inte vore preggers! Lite svårt att klämma mig in i paljettkorvskinnet med en kagge stor som en finsk man i 60 års åldern, men lycka till! 🙂

    Gilla

  2. Ping: Ett ögonblick ur klädutmaningen, del 1. | #blogghen

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s