Sista chansen att tävla om en menskopp!

Visst glömmer ni inte att tävla om en menskopp senast 23.59 ikväll?

Bidra till samlingen av konstverk! Vinn en av tre koppar, till dig själv eller en vän! Stilla din vinsttörst!

7 reaktioner på ”Sista chansen att tävla om en menskopp!

  1. Denna fattiga GU-student är en framtida folkhälsovetare och har ett särskilt intresse i sexuell- och reproduktiv hälsa, därmed brinner jag för underbara underliv! Jag hoppas på att bli en stolt kopp-bärare som kan rekommendera vidare denna miljövänliga och snipp-snälla grej.

    Min pojkvän förde den berömda koppen på tal för ett litet tag sedan och strax därefter läste jag din peppade recension och insåg att denna gudagåva i silikon, den måste jag ha! Så nu har vi spenderat vår kvällsmat med att battla mens-rim, here goes:

    ”Stopp, nej, nu tänker jag protestera!” skanderade från en blödande tös i Göteborg. Ja, nu är det slut på en era – ingen mera PMS och sorg. För det är ej optimalt, att stoppa bomull vaginalt, så nu ska jag i kopp menstruera!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s