Vad vill ni läsa om?

Veckan som kommer ska jag gästblogga på en annan plats och eftersom att jag gärna vill göra det till en trevlig och läsvärd vecka så hoppas jag att alla ni som läser här även följer med mig dit. 

Därför funderar jag, både för framtiden och för nästa vecka, om det är någonting särskilt ni hade velat att jag skrev mer om? Någonting ni funderar, någonting ni tycker extra bra om när jag gör eller något ni tycker att det skrivs alldeles för lite om kanske? Frågestunder, bildbloggar, minnen, åsikter, ja vad?

Image

 

5 thoughts on “Vad vill ni läsa om?

  1. Jag som är en ganska ny läsare skulle gärna vilja ha någon slags resumé över ditt liv?! Låter ju psyko men alltså, tex vart du växte upp, jobb, utbildning, hur du träffade Jesper osv 🙂 lite bakgrundsfakta helt enkelt!

    Gilla

  2. Jag är så förälskad i din blogg just för att jag tycker du skriver så blandat och bra. Lagom av allt liksom. fortsätt denna härliga mix tycker jag! 🙂 :*

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s