Öppet brev till lägenhetsbytare.

Kära alla som lägger upp sin lägenhet för byte på lägenhetsbyte.se!

Hoppas ni mår bra. Hoppas ni är utvilade och glada, att ni tjänar tillräckligt och att ni någon gång då och då kan unna er ett veckoslut på annan ort. Hoppas att ni inte har några problem med skoskav eller herpes, för sånt kan ju vara jobbigt. Hoppas att hunden har blivit frisk nu och att barnen får ihop tillräckligt med pengar för att kunna åka på den där klassresan till skara sommarland. Hoppas himla massa fina saker för er och framförallt att ni får den lägenheten ni söker. Här får ni ett litet tips på hur ni kan göra er annons ”lite” mer attraktiv!

  • Lägg gärna upp bilder på lägenheten ni vill byta
  • Om ni lägger upp bilder på lägenheten ni vill byta, försök att städa lite innan ni knäpper av bilden. Kanske kan ni bädda sängen. Kanske kan ni plocka bort bananskal från golvet och kalsonger från soffbordet. Kanske kan ni plocka bort den smutsiga disken från köksbordet.
  • Om ni ändå har städat lite, innan ni knäpper av bilden ni vill lägga upp på lägenheten ni vill byta, så försök lägga någon minut på att plocka bort grejer som kan skänka en viss, hur ska jag uttrycka mig, ”seriemördaraura” till er lägenhetsannons. Typ mjukdjur i mänsklig storlek/samurajsvärd/porslinsfigursamlingar i vitrinskåp/smutsiga kalsonger/blodfläckar/skräp/familjemedlemmar.
  • Om ni ändå har plockat bort era seriemördargrejer i den städade lägenheten ni avser fotografera för att lägga upp på lägenhetsbytarsajten så kanske ni KAN TA EN JÄVLA MINUT OCH VÄNDA PÅ BILDERNA SÅ ATT EN SLIPPER BRYTA NACKEN NÄR EN SKA KIKA IGENOM 37 ANNONSER *hyperventilerar i en brun påse* *klickar nej på en miljon lägenheter som ser ut att vara upp och ned-rummet i lustiga huset på gröna lund*

Image

Med vänlig hälsning

Lugn_och_sansad_pa_internet87@hotmail.com

 

One thought on “Öppet brev till lägenhetsbytare.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s