Ständigt med på ett hörn.

ImageO

Hushållets yngsta medlem är alltid med på ett hörn oavsett om aktiviteten är skoknytning, toalettbesök, matlagning eller städning. Vi har haft barnvakt några timmar här och där, men aldrig över natten. Imorgon blir det premiär och det är med skräckblandad förtjusning vi ser fram emot att få spendera en kväll med tillhörande natt ihop, bara vi två. Eller ja, bara vi två blir det ju riktigt inte. Vi tar tillfället i akt att gå ut och äta med några av våra bästa vänner, då det råkar vara det vi saknar mest från tiden innan barnet kom. Att få vara ute och träffa våra gemensamma vänner tillsammans, käka lite god mat och dricka lite vin. Det ska bli fantastiskt trevligt.

(Obs. Förhoppningen är att vi vaknar och äter en god frukost efter en lång natts sömn men det troligaste är att vi vaknar 06.23 och förtvivlat står och hänger läpp över den tomma spjälsängen innan vi skyndar iväg till farfar och hämtar hem hen så vi KAN TA IGEN ALLA FÖRLORADE PUSSAR!!)

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s