Oktober.

Nu är det oktober och jag kan känna det i hela min kropp. För ett år sedan vid den här tidpunkten klev jag in i den månad som vårt barn var beräknad att komma och det var så otroligt förväntansfullt, läskigt och stort alltsammans. Ljuset utomhus, temperaturen i luften och lukten av naturen som förmultnar påminner om hur allt kändes för ett år sedan. Därför känns det extra kul att slippa sitta inomhus hela dagarna och ruttna vid något skrivbord.

Det är så fint att den kurs jag för tillfället läser innehåller få föreläsningstimmar och mycket självstudier, eftersom att det ger mig möjligheten att vara flexibel med hur jag lägger upp mina dagar. Idag har jag till exempel varit helt ledig, eftersom att jag var supereffektiv igår (eller ja, så supereffektiv man nu behöver vara på en humaniorakurs på grundnivå). Tid som jag har lagt på att besöka äventyrslekparken Plikta i Slottsskogen, tillsammans med min lilla familj. Man blir inte rik i pengar av att vara student, men det spelar ingen roll. Vi har så vi klarar oss och vad gäller tid och frihet kommer jag nog aldrig att vara rikare än vad jag är nu. Värsta lyxen att kunna bestämma själv.

ImageImage

En reaktion på ”Oktober.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s