I smyg.

Image

 

När hen är upptagen med att leka, studera någon liten detalj eller äta på någonting oätligt så passar jag på att pilla i håret, sniffa, lukta och pussa. Vår kära nästan-ettåring vill nämligen inte kramas någonting alls, så en får ju passa på att stjäla kärlek när det går.

One thought on “I smyg.

  1. Så har mina barn också alltid varit. Dom vill kramas, IBLAND , men utöver det får dom en besvärad min om man försöker gosa. Typ spänd och ”get off my face weirdo”. Fick min första puss ever av min son när han var sex bast. SEX BAST!!! alltså typ nyss. Jag bara stirrade på honom med hjärtklappning. Så fort han lärde sig att styra armarna någorlunda har han puttat bort mig när jag ska pussas nämligen, och så har han torkat sig surt på stället där jag pussat.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s