Sing hallelujah.

Jag fick precis min mens, som en överraskning. Jag blev helt överrumplad av den då jag inte överhuvudtaget märkt av att den var på väg. Det stämmer, rent datummässigt. Skillnaden är att jag den här månaden inte haft någon. PMS. ALLSSSSS.

Alltså den här medicinen verkar vara min räddning. Den har bokstavligt talat suddat ut vartenda spår av PMS i min kropp och lämnat mig välfungerande, glad och lugn. Det är det sjukaste jag har varit med om. Så himla glad att jag äntligen blev tagen på allvar och fick prova ett läkemedel beprövat för ändamålet.

Wiiie.

5 reaktioner på ”Sing hallelujah.

 1. Härligt att höra!! Jag ska också ha mens vilken dag som helst och har ingen PMS/PMDS alls förutom en dag förra veckan då jag glömt att jag skulle börja ta extra med medicin. Och dagen efter var det bra igen.

  Gilla

 2. Hittade den här bloggen och måste fråga, har precis börjat med Premalex och det är ju som något slags trolleripiller .. jag mår prima till både kropp och själ och vid den här tiden i vanliga fall brukar jag vara ett monster :-/ Jag undrar dock om det stämmer att medicinen även har effekt på kroppsliga symtom? Jag brukar öka något kilo och känna mig svullen i kroppen men allt är som bortblåst. Vet du?

  Gilla

  • Jag har funderat en del på det där och kommit fram till att mina fysiska symtom är kvar men att jag märker av dem så mycket mindre när jag inte dessutom tycker synd om mig själv och mår dåligt. Är fortfarande trött och svullen ex, men märker knappt av det när huvudbesvären försvinner! Glömmer liksom bort att jag ska ha PMS när jag inte mår psykiskt dåligt av det!

   Häng gärna med till min nya blogg på http://blogg.djungeltrumman.se/blogghen så missar du inga inlägg jag skriver om premalex. Kul att du hittat hit!

   Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s