Dags för en liten lista! *går ned i spagat*

Har egenhändigt stulit en lista från Hanapee och ämnar nu svara på alla frågorna själv. Pass på!

Hur såg du ut för exakt ett år sen?

Image

Vilket är ditt mest använda ord denna vecka?
”Inte” som i ”Inte äta toapapper” och ”Inte äta färgkritor” och ”Inte äta bakplåtspapper” och ”Inte äta på mammas sko” osv osv in i oändligheten. Har en svag misstanke om något slags oral fas.

Har du någon fobi?
Jag PALLAR inte sår, nålar och blod. När det är på riktigt, eller på riktigt på bild. Filmer och fiktion är helt okej, men när någon börjar prata om hur hen skar sig så *segnar ned i en liten pöl och svimmar*. Fick öva mig på att bli stucken under graviditeten då man var tvungen att tappa sig på blod och testa blodsocker ungefär en gång var tredje minut under nio månader (Nej okej, det kanske var typ en gång i månaden, men det är OCKSÅ alldeles för mycket!!) så nu går det nästan bra. Men knappt alltså. Blir helt svag av att skriva det här inlägget.

Detta är lite märkligt med tanke hur fascinerad jag är av morbida grejer och lätt kan googla gore, svulster och avrättningsmetoder en hel förmiddag. *ler snäll och härlig*

Vad är det godaste du har ätit hittills i veckan?
Igår åt jag szechuananka med sataynudlar, och det var helt grömmegott.

Vad är det finaste någon har sagt till dig idag?
”Titta vad fint skinkan passade in formmässigt på brödet jag köpte!”. Och då blev jag lite extra kär eftersom att fästmannen har en sjuk fäbless för saker som är lagom stora/symmetriska/passar in OCH DET ÄR SÅ GÖLLIT. Förutom när jag inte får hacka tacogrönsaker eftersom ”bitarna för i helvete inte kan vara olika stora”.

20130921-114949.jpg

När kände du dig riktigt nöjd med dig själv senast?
När jag slutförde en skoluppgift IGÅR trots att den inte ska vara inne förrän på MÅNDAG *slår handen genom betong och vrålar*

Vad tror du kommer bli roligast i helgen?
Jag vet inte. Personligen har jag föreslagit att vi ska gå på liseberg men någon övrig part i hushållet, säger ej vem, röstar för att vi ska ”pyssla i förrådet” så atteh. Vi får se om det blir något skoj alls i helgen.

Vilken är din pepplåt för tillfället?
Mitt enda liv, från Torka aldrig tårar utan handskar.

Vad har du sysselsatt dig med då du har haft dötid i veckan?
Suttit på café och druckit långt mycket mer koffein än vad den här lelle kröppen klarar av.

Har du gjort/kommer du göra något i veckan som du inte gjort förr?
Jag har varit på ung cancer och hjälpt till att pärla Fuck Cancer-armband. Det kan alla göra och de behöver all hjälp de kan få, så in på hemsidan och kika hur just du kan hjälpa till!

20130921-115025.jpg

Vad oroar du dig för?
Hela mitt liv så har jag varit så SJUKT skonad från sjukdom och död. Jag har en stor släkt och många vänner och bekanta jag bryr mig om, men har ändå klarat mig från cancer, självmord, sjukdomar och plötsliga dödsfall. Tänker att det rent statistiskt snart borde vara dags för mig att få reda på något som isar ända in i magen och när jag tänker det så dör jag nästan av oro. Livet är alltför skört.

Vem är den kändaste personen du har sett på senaste tiden?
Såg Ingvar Oldsberg när jag gick förbi Chez Amis för en tid sedan, men det är väl närmare regel än undantag att man ser honom när man går förbi där. Han räknas väl till en del av inredningen.

Vad har varit mest förvirrande på senaste tiden?
Att hårnålar ska sitta med den vågiga delen mot hövvet?!!?!

Hur ser dina senast tagna webcam-bilder ut?
Image

Image

Har veckan varit bra än så länge?
Ja, den bästa veckan på länge eftersom att jag har varit så himla GLAD och NÖJD! Det är kul att gå i skolan och att få komma hem och träffa lilla familjen. Det är kul att ha flera bollar i luften och att ha massa saker att se fram emot när jag vaknar.

 

 

3 reaktioner på ”Dags för en liten lista! *går ned i spagat*

  1. Hårnålar ska sitta med vågiga delen uppåt. Bara ett skämt som många gått på. Detta eftersom den helt platta delen är längre och varför skulle man vilja ha den mest synliga delen (undersidan) uppåt? Man vill ju dölja hårnålen då gott det går. Sedan har den vågiga delen ett slut som riktas uppåt. Gör att nålen glider i håret. Har man vågiga delen neråt så trycks böjen ner i huvudet

    Gilla

  2. Ping: För att jag är så vansinnigt intressant | mina Sanna ord

  3. Ping: Det ni inte visste att ni ville veta | Ett tigerliv

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s