Good morning wine lovers.

Hello alla läsers. Sitter på ett café nedanför mig och har precis avslutat ett skolarbete som ska vara inne på måndag. Det här med att göra arbeten med god… vad heter det… marg.. magrar… marginal?! Det är hur som helst någonting väldigt nytt för mig.

Hela mitt liv har varit en enda stort textboksexempel av hur man prokrastinerar och skjuter upp saker till sista sekunden (om det ens blivit gjort då). Det har därför varit väldigt nyttigt för mig att tvingas in i att ha smårutiner. Min sambo är rätt så pedantisk och har fått mig att få in rutiner jag tidigare bara skrattat åt. Vill ju liksom inte vara en slarvmaja när han får krupp av att det ligger grejor överallt. Tex så både diskar, bäddar jag sängen och plockar undan där jag har suttit så det är fint, typ varje dag hela tiden?! Det kanske inte låter som någon superbedrift typ *räddat by från koleraepedemi* men för mig är det en jättegrej.

Jag har gått från att vara en person som alltid fått ångest av oväntade besök då jag behövts skämmas över att det ligger rostbiff/hamstrar/sopor/sladdar/skräp/hårnålar överallt, till att bli någon som mer eller mindre alltid har det så pass städat att det går att förvandla till middagsbesökfint på en halvtimme. Det är en big frikkin deal för mig.

Därför hurrar vi nu över att det också verkar ha smittat av sig på skolan. HURRA!

Nu ska jag kila hem och joina sambons pappaledighetsprojekt ”Lunchklubben” där han varje vecka anordnar småskalig lunchrestaurang med de av våra vänner som har flexibla scheman, och sedan ska jag pila iväg till Botaniska trädgården och Ung cancers kontor för att hjälpa till att pärla armband. Hjälp till ni också vetja. HÄR kan ni läsa hur!

20130920-115701.jpg

2 thoughts on “Good morning wine lovers.

  1. Jag känner igen mig SÅ mycket i ditt före-jag. Jag skulle behöva att drottning Silvia skulle komma på besök till mig en gång i veckan för att lyckas ha ordning. Och efter några veckor skulle jag väl förmodligen känna mig så pass bekväm med Drottningen att jag bara skulle skura toan inför hennes besök men inget mer.

    Grttis till framförhållningen! *salut*

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s