Sån hjärtefrid nu va.

Image 

Är lugnare och gladare än vad jag har varit på väldigt, väldigt länge. Allting känns kul, lugnt och enkelt. 

Jag vet inte om det har med min nya PMS-medicin att göra men jag känner mig onekligen väldigt balanserad och glad. Den här tiden på månaden brukar det annars vara fullt världskrig i min hjärna, med känslor av värdelöshet, ångest, nervositet och orkeslöshet. Skiter i om det är placebo, om det beror på att jag inte längre går omkring hemma hela dagarna eller om det faktiskt hjälper, någonting är ju uppenbarligen väldigt mycket bättre. Såhär rationell, fungerande och tillfreds var det längesen jag var. Dessutom är jag som nykär i den där killen här hemma som bär en ring med mitt namn i.

SÅ HIMLA SKÖNT

Nu ska jag spatsera till jobbet likt denne herre. 

11 thoughts on “Sån hjärtefrid nu va.

  1. Om det inte vore för att jag vet att du tar den där PMS-medicinen skulle jag tro att du går på morfin. Exakt så där kände jag när jag fick massa morfin efter att blindtarmen exploderat.

    Gilla

    • Hoppas jag också. Jo det har varit riktigt kämpigt men blev extra påtagligt nu efter graviditeten då jag har haft hyfsat jämna hormonnivåer under en lång tid. Vi måste ses snart! KRAM!

      Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s