Jo förresten!

Jo hörni, ni vet ju att jag pratade om medicinering för PMS förra veckan? Jag har börjat äta medicinen premalex och är nu ett par dagar in på cykeln. Tanken är att man äter tabletter mellan ägglossning och mens, och hittills måste jag säga att jag tycker att det känns bra. Känner mig lite yr och har nära till huvudvärk men är i övrigt otroligt lugn och balanserad. Vågar nästan inte tro att det är sant, om det är så att det här hjälper så bra. Vilken life changer isåfall.

Ska fira det hela med att lyssna på Moa och Matildas podcast om PMS och mens. Vilken pArTyPhEzD ;-D

(Okej, ber om ursäkt för smileyn. Fick väldigt mycket feeling. Vet inte ens varför jag gjorde en smiley med näsa. OCH FLIRTIGA SMÅÖGERA! Så otroligt obehagligt)

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s