Skolztart.

Skolan har satt igång och det känns ungefär hur skojigt som helst, förutom att jag känner mig otroligt stressad. Såhär lagom till andra skoldagen har jag nämligen dragit på mig en riktig domedagsförkylning vilket i sin tur har lett till att jag sitter på centralbiblioteket och får onda blickar kastade på mig, på grund av elefantsnörvel.

Jag klandrar ingen, jag hade också hatat mig själv. Faktum är att jag har så mycket förståelse för mina medstudenter att jag precis snöt mig osynligt (?) i en liten bebisstrumpa jag hittade i väskan.

Vad gör man inte för sina medmänniskor? (Rätt svar här är alltså: Går på toaletten och hämtar papper istället för att snyta sig i avkommors klädsedlar)

Förresten har jag fått min nya dator nu så ni kan förvänta er en hel del sånt här. Sambon är inte lika road, men det struntar jag i. Vem behöver ens en sambo när man har en ny dator? (Rätt svar här är alltså: Jag, pga mörkrädd och närhetstörstande)

ImageImage

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s