Dagsformen.

Hej hopp i brallan brej. Idag är jag glad och det beror på dessa saker:

Jag har inte PMS längre. Vilket innebär att jag är mitt vanliga glada jag istället för den där psykopatversionen av mig själv. Helt på allvar så blir jag mellan ägglossning och mens så otroligt paranoid och nedstämd att jag inte vill gå utanför dörren utan mest ligger under täcket och hyperventilerar. Allting känns kolsvart, supersvårt och ångesttriggande. Så ska det ju naturligtvis inte vara så när jag imorgon ska till gynekologen (remitterat!) så tänker jag be om hjälp. En utredning eller piller eller vad som helst, för såhär kan jag ju naturligtvis inte ha det. Om hormoner är naturligt betyder det också att det är naturligt att bygga upp hälften av sitt liv kring krånliga och orimliga konspirationsteorier. Och det är ju inte det. Normal alltså. Eller särskilt trevligt för den delen. Nu har jag haft det såhär i flera år och det kan liksom få vara bra nu. Är så otroligt less på att kvinnor får nöja sig med all möjlig skit bara för att det är natuuuuuurligt. Såhär tänker jag om det:
20130829-121702.jpg

Haha! Ät bajs naturen! Där fick du!! Nåväl. Var var jag? Jo just ja!

Jag har köpt en dator! Den där macbooken jag tjatade om för ett tag sedan? Jag har den nu. Om ett par dagar alltså. Thank you very jättemycket CSN. Med på köpet fick jag dessutom ett presentkort på 700 kronor som kanske får gå till en mikrofon. Jag har någon, inte särskild långt framskriden skall sägas, plan på att någon gång spela in en podcast. Sådär som en gör när en är bloggerzka *virar datorsladden runt halsen likt en scarf*

Jag har fått ett jobb! Visserligen mitt gamla jobb som jag redan jobbat på i hundra år men ändå. På grund av anledningar (timanställd) gick jag inte på föräldraledighet utan sa istället upp mig. Har nog egentligen vetat att jag var välkommen tillbaka men det är ju alltid skönt att få saker på papper. I höst kommer jag att jobba extra 10-15 timmar i veckan, kontorstid, och efter det så får vi se vad jag hinner med.

Jag ska ha klädbytarbrunch på lördag.
Ja, ni hör ju?! Det blir klädbyte med ett gäng härliga tjejer som letat upp några kläder som gud definitivt har glömt av, från något ställe långt ner i garderoben. Alla får något nytt till en obefintlig peng. Till det blir det ost, cava och mättade fetter. Hur bra?

20130829-121133.jpg
Mina avtals-skrivar-skor.

En reaktion på ”Dagsformen.

  1. Ping: So long motherfuckers - Blogghen och den obefintliga PMDDn. | #blogghen

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s