Tatueringshetshen

Ah men herregud vad sugen jag har blivit på att tatuera mig. Igår trillade det ned en polett till ett motiv och nu springer det omkring små tatueringshuliganer och vrålsjunger Seven nation army i skallen på mig. Så himle peppad!!!1ett

Har fått en del tips på bra tatueringsstudior/studios/studioser/studiosar/studiostisar (?!?) och har nu mailat iväg en liten förfrågan. Har i flera år velat tatuera mig på armen, sedan jag skaffade mig en bukett med pioner på ryggen. Har i omgångar tänkt ”jag kanske ångrar mig” men eftersom att jag tycker att det är en himla pissinställning till livet, det här med att låta bli att göra saker för att man kanske ångrar sig, så tänker jag göra det ändå. 

Hellre ångra saker man faktiskt har gjort än att ångra att man aldrig gjorde dem. *spikar upp ett stort carpe diem i shabby chic-bokstäver på vardagsrumsväggen* *tar på kabbalaharmband* *går med i en sekt* *dricker spirulinajuice* 

Oavsett vad det blir så blir det ett ode till mitt kära norrland, där jag föddes en gång för 26 år sedan. 

Vad har ni för inställning till tatueringar?

 

Image

Min enda tatuering som jag älskat till döden sedan 2007 och SOM SITTER PÅ RÖVEN. Herregu.

10 reaktioner på ”Tatueringshetshen

 1. ÄLSKAR tatueringar. Vill vara täckt i dem, men har inte kommit så långt än. Och önskar att det vore PK att tatuera hals och händer för det är så förbannat snyggt, men jag kommer nog sitta där och vara svensson och bara tatuera där jag kan dölja det ifall jag vill.

  Gilla

 2. Tatueringar? The more the merrier! Har en feg liten rackare nu men ska göra en kort sleeve. Så jäkla hett! Hade jag pengar, tålamod och hög smärttröskel hade jag gjort en feting på ryggen.

  Gilla

 3. Jag har en i nacken där det står ”hej hej”. Kanske inte den mest lyckade eftersom folk tror att det står ”SS” och att jag är nazist. Det har till och med uppmärksammats av siten avpixlat. Men men, carpe diem!

  Gilla

 4. Vill ha och har alltid velat ha. Har a) varit för fattig, b) obeslutsam och c) blivit avrådd.
  Men det blir nog någon dag när jag kommer mig ur huset tillräckligt länge… 😎

  PS. Avrådd blev jag av en tattuerare som efter att ha tittat på mitt motiv vänligen men bestämt upplyste mig om att ”it will look like a hairy growth if I put that on you”. Men!? 😀 Otroligt juste tycker jag, jag hade gått och drömt om det där motivet i säkert tio år, till slut hade jag både tillfälle och tid och pengar, så fick jag höra detta. 😀 Men juste alltså, för det är ju lite koolare om det syns vad man har satt på sig.
  Vad det var för motiv? En otroligt tjusigt tecknat hästhuvud i svart, lite för ”artsy” bara…

  Blir det något nu går jag nog in för att föreviga barnens namn på mig, på något vis. Enkelt, sirligt, kanske ett armband.

  Gilla

 5. *spikar upp ett stort carpe diem i shabby chic-bokstäver på vardagsrumsväggen*…. HAHA! 😉 Maj gaaad vad det är jobbigt att försöka att asgarva, fast inombords. (Vill inte verka tokig genom att skratta rakt ut på spårvagnen..)

  On topic: Jag tänker att de tatueringar jag har står för olika perioder i mitt liv och blir till ett minne av den jag var då när jag gjorde den. Har typ en hippiesol/blomma som gjordes när jag var 18 och en feministsymbol från 25-årsåldern. Är stolt över båda.
  Jag vill gärna ha fler. Mitt problem dock är att jag blir mer och mer smärträdd allteftersom åren går. Började t.ex. lipa sist hos tandläkare när de skulle putsa bort tandsten. Så oooont!! ;( Så fattar inte hur jag ska våga lägga mig under tatueringsnålen igen. Vet inte om det kommit efter att jag på senaste åren klämt ut två små människor, eller om det är en förtäckt tilltagande dödsångest. Men nån gång blir det fler…..!!

  Gilla

 6. Älskar tatueringar! Har flera stycken och vill ha fler, men vet inte riktigt vad jag ska göra i så fall. Skulle vilja göra något som står för vårt barn, fast jag vet inte hur. Sambon har betydligt fler än jag, vi snackar överarmar, bröst, vader och en hel ryggtavla, så vi är lite nyfikna på hur barnet kommer att ställa sig till tatueringar. Antingen blir det en hel drös eller så inte en enda 🙂

  (Förresten, min första kommentar hos dig, hej! Har tänkt läsa mig bakåt i arkivet, men inte hunnit. Nedrans jobb.)

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s