Det är svårt att blogga nu.

Jag tycker att det är lite svårt att blogga nu. Jag har massvis av inspiration men så fort jag ska sätta mig och skriva ett inlägg så vet jag inte riktigt hur jag ska börja. När jag inte vet hur jag ska börja vet jag inte heller hur jag ska fortsätta och då får jag prestationsångest och så slutar det med att jag klickar ”save draft” innan inläggsbebisen hinner födas.

Det är synd, för jag har massa saker jag hade velat blogga om. Typ hur svinbra menskoppen är eller hur stolt jag är över att jag har startat ett stängt forum där kvinnor som har fött barn kan prata kroppsissues typ hemorrojder, försvunnen sexlust och trasiga underliv. Eller kanske om hur kul jag tyckte det var att fylla år igår eller hur helt bedrövligt det är att det enda sättet som verkar finnas för att få bukt med problem med hormoner är att en läkare trycker i en massa andra hormoner. Hur peppad jag är på skolstart, datorköp, mentorprogram och körsång. Att jag har fått tillbaka mitt gamla jobb. Hur häftigt det är att få vara morsa till ett litet barn som snart promenerar. Att jag är supersugen på att både tatuera, pierca och klippa mig.

Men var ska man egentligen börja?

20130822-155130.jpg

6 reaktioner på ”Det är svårt att blogga nu.

  1. Åh tänk! Jag undrar om detta är något slags ”snart höst”-fenomen för jag har precis samma problem. Haft blogguppehåll i fyra dygn för första gången i bloggens historia och känner mig alldeles vilsen. Och ju längre tiden går, desto större blir prestationsångesten… ”alla nya följare kommer sluta följa mig!!!” och sådär. Apdumt. Det är ju bara att skriva nåt.

    Gilla

  2. Det bästa är att stänga ner alla twitterfönster och facebookfönster och alltihopa och bara skriva det fackin inlägget. Jag har samma ”problem” ibland.

    Om du skriver när plutten är vaken så är det dock inte så konstigt att du save draft, att ”jobba” med barn i närheten kräver fan en mediterande himalayamunks tålamod och koncentrationsförmåga.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s