Blogghen fixar hemma.

ty

Självbiografier är ju en spektakulär grej ändå. Folk sitter och funderar och kommer sedan på att ”näe, mitt liv är nog banne mig så intressant så att det borde bli bok av’et och HÖR SEN” varpå de köper en skrivmaskin, hyr ett hus i frankrike och sen bara skriver för glatta livet tills den menlösa boken är färdig och de får ha releasefest med crabcakes och gäster de inte egentligen gillar.

Hade jag fått skriva en självbiografi baserad på min dag idag hade den kunnat heta till exempel ”Stringhylleupphängandet och 99 av mina andra misslyckanden”. Den hade kunnat innehålla kapitel med titlarna ”Att köpa plugg och skruv utan att veta något om materialet det skall borras i och därför behöva improvisera samt visualisera  det hela för järniapersonalen väldigt ovärdigt med hjälp av kropp och lemmar” samt ”När jag skulle köpa plugg och skruv och inte hade täckning på kontot” samt ”När jag kom hem och det visade sig att jag hade köpt fel plugg och skruv”.

Det hade nog kunnat bli en bra bok. Någon som vill komma och hjälpa mig hänga upp en stringhylla nu i eftermiddag förresten? Jag bjuder på kanelbulle, kaffe och den ljuva känslan av små geggiga risgryn som fastnar i strumporna. 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s