Jag älskar förlossningsberättelser!

Många inlägg nu på senaste tiden som avhandlar graviditet och förlossning, men så kan det vara. Nu när jag har folk i min närhet som föder barn och snart ska föda barn är det inte helt utan att jag blir supernostalgisk när jag tänker på min egen förlossning och tid på BB. Såg att Preggo preggo hade samlat förlossningsberättelser och tänkte därför bidra med min egen.

Förlossningsberättelsen med mera kan ni läsa HÄR

Image

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s