Los skämskuddus des gigantes (nej jag kan inte spanska, har du problem med det ellerrrr)

Fästisen var ju med i Sveriges mästerkock 2011 precis när vi hade träffats. Han kom till finalen och hann nätt och jämt vara med och blinka charmerande i vinjetten innan han glömde sparrisen i en risotto och åkte ut. Detta sparrisdebacle är något han blir påmind om ungefär varenda gång det i bekantskapskretsen antingen bjuds på/pratas om/påminns om existensen av sparris eller egentligen vad som helst annars. Han är kort och gott sparrisglömmaren.

Men, i denna familj är det inte bara fadern som är TV4-kändis utan även barnamodern har hunnit göra sin mycket svagt avgränsade samt beskärda del av tid i tv-rutan. Undertecknad har nämligen BÅDE varit med i Idol 2004 samt i produktionen Semestersvenskar som sändes från Thailand vintern 08/09 när jag var med i bakgrunden och höll i EMYCKET tveksam vattengymnastik (ni har ju läst mina inlägg om min såkallade ”träning”) tillsammans med Ensam mamma söker-Johanna. (Jobbade alltså som reiseleiter på hotellet där)

Såatteh, finns det någon som har några bra tips på hur man uppfostrar ett barn till ett liv i kändisskap?

Image

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s