MORGON MELLAN FJÄLLHEN!

Idag tyckte vi att det var en jättebra idé att vakna 05.15, om man med ”vi” menar ”mitt barn utan någon som helst inblandning av mig själv” och med ”jättebra idé” menar ”jag hatar mitt liv”.

Nej okej, så illa var det inte. Det var till och med ganska mysigt att sitta med liten nakenbebis i knät och slumra framför hitta Nemo. Till och med väldigt mysigt, fram tills dess att nakenbebisen fick ninjaarmar och lyckades välta ned ett (mycket strategiskt inkorrekt placerat) vattenglas rätt ned i den arma moderns skrev. Då var det inte så mysigt längre utan mest ganska, tja, ”friskt”. Som morgon mellan fjällen, fast mellan benen.

Jag föreslår att vi snarast har ett familjemöte för att på ett demokratiskt vis rösta om de här nya uppstigningstiderna. Om man med ”demokratiskt vis” menar att vi kör handuppräckning mellan vuxna och barn.

20130708-073049.jpg

3 thoughts on “MORGON MELLAN FJÄLLHEN!

  1. Vår unge vaknar fem sedan han var ett halvår. Nu nästan två. Kan tala om att man vänjer sig icke! Nu på sommaren är det extra härligt för då somnar han inte förrän framåt 21 – och stiger upp 5. Vår regel är lite såhär: visar klockan 04-något, då försöker man halvt med våld få ungen att somna om (funkar långt ifrån alltid), och visar llockan 05-något stiger man själv upp med ett leende på läpparna. Om klockan passerat 05.30 är leendet extra brett för då har vi ju fått SOVMORGON!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s