Blogghens TODO-bucket list hösten 2013

Oh herregud, här om dagen slog det mig att man bara har ett liv AAAH paniken. Jag kan bli så irriterad på mig själv och det faktum att jag är världsbäst på att komma på roliga ideer och saker jag vill göra men att jag har en tumme ständigt uppkörd där solen aldrig lyser.

(Såvida man inte gör såhär. Fick googla en hel del obekväma saker för att få upp den där bilden)

Hur som haver. Jag är en latmask/prokrastineringsdrottning av rang. Ungefär 467 gånger om dagen säger jag saker i stil med ”åh, jag skulle verkligen vilja lära mig salsa/internationalen/vifta på öronen/prata finska” eller ”nästa helg/höst/år ska jag verkligen rensa förrådet/börja träna/sätta ut kassen med skor på tradera/carpa all diem som finns/börja spara pengar/spela gitarr”. Hur ofta jag gör dessa grejer? Well… aldrig.

Därför gör jag nu en minimal lista på några av dessa grejer som jag tänkte att jag ska beta av under sommaren och hösten och i slutet av året kunna säga att jag iallafall tog tag i.

Jag vill under hösten ta tag och helst ha kommit igång med följande saker:

  1. Komma igång med musicerandet igen. Tänker mig att jag gör det genom att börja sjunga i kör (har mailat några körer idag, bla göteborgs indiekör)
  2. Bli mentor åt en ung tjej/engagera mig för kvinnor eller tjejer på något sätt (har mailat ett mentorprogram idag)
  3. Spara pengar till en dator och en kamera (får bli på lång sikt då en inte direkt blir en ~$ riCh BiTcH MoThErFucKeR $~~ av att vara föräldraledig, student eller föräldraledig student)
  4. Hitta en motionsform jag gillar och börja träna två gånger i veckan.

Vad vill ni göra?

Image

EDIT: JO FRESTEN, jag vill tatuera mig också. Fick ett presentkort när jag fyllde 25 som jag ännu inte har använt. Har ett gäng pioner på ryggen/rumpan som jag funderar på att låta bli några fler, fast på armen. Vem gillar inte pioner liksom?

9 reaktioner på ”Blogghens TODO-bucket list hösten 2013

  1. I hundra år har jag pratat om att hitta ett forum där en kan sjunga/lära sig sjunga, har också varit inne på kör. Kollade upp GU studentkör men där var en tvungen att gå på audition o grejer = jag kommer implodera av scenskräck. Har du nåt tips på en ”allmän” kör där det liksom inte spelar så väldans stor roll vilken nivå en är på. Kan för all del sjunga en ripa utan att fönstren spricker, men viktigare för mig är nog ändå att det är en plats som känns opretentiös och där en har de sköj så å säg.

    Gilla

  2. Åh, Indiekören! Enligt säkra källor (som är med) har de riktigt kul. Enligt minst lika källor (jag själv) låter de bra också. Gör det!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s