Min PMS gestaltad av djur.

Ja, då var det dags för den här tiden på månaden igen då. Den härliga tiden då min kropp hamnar i total obalans, mitt underliv förklarar krig mot all typ av bekvämlighet/fräschör/balans samt den tiden på månaden då jag mår som absolut bäst *ler Pinocchios långa näsa*. Denna gång tänkte jag låta en radda ofrivilliga djur få gestalta mina premenstruella syndrom.

NÄR JAG HAR PMS:

20130627-123948.jpg

… blir jag otroligt ängslig och orolig. Inte helt fabulerar jag ihop fiktiva konspirationer som i mitt huvud riktar sig mot mig och består av typ mina polare, min kille och någon random granne. (Ps, om ni läser detta så VET JAG VILKA NI ÄR OCH VAD NI ÄR UTE EFTER!!)

20130627-123952.jpg

… blir jag lite lättstött *kastar en liter mjölk på förbipasserande granne som säger hej*

20130627-123957.jpg

… kan jag känna mig lite svullen, gasig och hängig

20130627-124001.jpg

… och snygg

20130627-124006.jpg

… dessutom känner jag att alla mina kläder passar som handen i handsken. Detta brukar vara en bra period att prova stuprörsjeans i en provhytt! *kastar en kartong ben&jerrys på carlingsbiträdet*

20130627-124010.jpg

… blir jag lite trött, hängig och livstrött

20130627-124014.jpg

… förstår jag inte skämt eller sarkasmer och tar därför allting läskigt bokstavligt

20130627-124018.jpg

… kan jag bli lite småsur (om man med ”småsur” menar ”helt jävla bindgalen”)

20130627-124023.jpg

… vill jag ha en kram (men kan inte räkna med någon pga betett mig enligt ovan)

20130627-124027.jpg

… gör mitt hår aldrig som jag vill utan förvandlas till något slags gles och fettig seriemördarovercomb *ler kammar håret med smör*

20130627-124032.jpg

… blir jag ”lite” sugen på random grejer, typ makrill i tomatsås eller korvbröd med nötcreme.

serious_cat_is_serious

… kan jag känna mig ”lite” apatisk, oinspirerad och livstrött.

imagesCAKWICLT

… huuuu *spelar på pytteliten violin*

 

12 reaktioner på ”Min PMS gestaltad av djur.

 1. Jag är PRECIS likadan.
  Jag är t.o.m sur mot mina chefer på jobbet, men just då tycker jag att dom kan stå ut med det eftersom jag är den enda kvinnan på vårt kontor, så lite PMS kan dom gott ta. Men sen när jag går tillbaka till mit normala jag så får jag dåligt samvete och är lite extra snäll istället =)

  Gilla

 2. 100%-ig igenkänningsfaktor. Tyvärr har jag aldrig koll på cyklerna, utan får varje gång för mig att det är dags att banka på hos psykakuten… Suck.
  Och, varför, vaaaarfööör kommer inte dina inlägg upp i min bloglovinfeed? Är det appen som strular? *känner mig gammal och misstänker alla appar när något skiter sig*

  Gilla

 3. Vet inte vad du kan läsa ut om staus på min menstruationscykel av att den första reaktionen på inlägget var ”MEN JAG MÅR OCKSÅ DÅLIGT FAKTISKT” *gråter* *ältar gamla oförrätter där jag felbehandlats* *svär högt när autocorrect fackar sig* *sjriker åt telefnjävekb och harar autocorrect*

  Känner mig: bortglömd, gasig och ouppskattad. TYP ASMÖCKE.

  Hej då.

  Gilla

 4. Så ska en inte behöva ha det! Jag hade galen mensvärk o flera av mina kömpisar har haft vild pms. Alla har vi blivit väääldigt mkt bättre tack vare akupunktur. Nu har jag den enorma lyxen att ha en mor som jobbar med att stickas, men det finns fler som bemästrar konsten. Säkert också i din del av landet 😉 Ge det en chans, det kan iaf inte bli värre!

  Gilla

 5. hahaha! Icket att förglömma är det absurda choklad”suget” (chokladhets är ett mer passande ord)…känner ett stort avund till den här killen just nu.

  Gilla

 6. Ping: Äntligen får jag bukt med eländet. (Förhoppningsvis?) | #blogghen

 7. Ping: Blogghen och den obefintliga PMDD:n | #blogghen

 8. Ping: So long motherfuckers - Blogghen och den obefintliga PMDDn. - aversioner Djungeltrumman.se

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s