Tror ni man sprängs eller?

Imorse lyfte barnet magen från golvet och uppgraderade ålandet till riktigt kryp. Mammahjärtat pulvriserades av stolthet och känslan överträffades alldeles nyss då det lilla pulvret lyfte sin kladdiga lillnäve och vinkade när ett par gäster gick härifrån, och sen igen när vi frågade om hen kunde vinka.

HUR ska jag kunna bete mig som en vettig människa och inte typ blödigt vrak när barnet kommer hem med typ kartonger pyntade med makaroner och snäckskal och bara ”det här är en tidsmaskin”? HUR SKA MAN KUNNA BLI NÅE ANNAT ÄN SCHETSTOLT?!

20130619-164626.jpg

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s