Semestah.

Det är först när jag kommer bort från stan jag inser hur bra jag trivs med tystnad, lugn och avsaknad av storstadspuls. Dagarna flyter på så himla skönt här borta. Vi får sovmorgon varje dag, då min mamma kommer och hämtar V när hen vaknar. När vi vaknar finns det frukost på bordet och sedan spenderar vi dagen med att fiska, sova, läsa och dricka kaffe. 

Jag börjar redan dra mig för hemfärden på söndag kväll. Utan att tveka hade jag kunnat spendera hela semestern här.

En reaktion på ”Semestah.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s