Svarhen på frågorna.

Hallå från polcirkeln. Nu kör vi lite svar på frågor, precis som utlovat.

Vad tycker du är största utmaningen med att vara förälder?
Hmm, svår fråga. Jag antar att det är att välja väg gällande samt försöka vara konsekvent vad gäller uppfostran. Tydligen är vi ju fler än bara mig själv om att vara förälder till börniz och det är inte alltid helt enkelt att enas om hur vi ska göra och varför, även om vi oftast kommer bra överens. Sedan var det ju ett himla wake up-call att det är hundratusen gånger svårare att ha ett barn än att säga ”såhär ska jag aldrig göra när jag får barn”. Trodde att man skulle ändras till en god och ödmjuk själ på en gång vid förlossningen men tydligen är man samma inkonsekventa slashas som man alltid har varit!

Vilken låt gjorde du audition med på IDOLZ?

Jag sökte till Idol 2004 när jag var sexton. Vid första audition sjöng jag ”Isn’t she lovely” och vid slutauditon i Stockholm sjöng jag ”Don’t you worry ‘bout a thing” innan jag åkte ut så det sjöng om det. Kan ha haft något att göra med att jag fick en blackout och valde en låt jag inte riktigt kunde texten till och därför hittade på en egen, allt eftersom. Och nej, det finns inte att skåda på youtube.

Vad skulle du helst arbeta med när du blir stor?
Helst vill jag arbeta med kommunikation. Jag läser medie och kommunikationsveteskap *unik snöflinga* och vill gärna använda utbildningen till något snajdigt. Jobba med information, press, sociala medier och marknadsföring kanske. Gärna på något ställe där jag kan göra skillnad för människor snarare än att sälja saker, typ myndighet eller välgörenhetsorganisation. Får jag inte det får jag rikta in mig på min barndomsdröm ”Jag vill bli en ponny när jag blir stor”.

Hur ser ditt liv ut om fem år?
Om fem år är jag färdig med min utbildning och jobbar på något ställe där jag trivs skitbra. Jag tjänar okej med pengar, men inte så mycket att det tid/ork/humörmässigt går ut över min familj, som förhoppningsvis vuxit med en eller två ringar på vänster hand, en onge eller en påbörjad dito. Vi bor kvar i hyresrätt men i en större lägenhet och spenderar somrarna med att hitta på roliga och barnvänliga saker typ campa, skrota runt och bada. Mina bröst är lite längre och rynkorna är några fler och förhoppningsvis känns det alldeles utmärkt.

Topp 3 filmer i kategorin drama?
La vita e Bella
Lost in translation
Schindlers list

Hur ställer du dig till näspet? Ok för att rensa? Aldrig ok? Äta snor ok osv etc? (Haha hur kan detta vara något jag ens kommer på? Måste varit alla näspetare jag körde förbi med bilen igår).
Måste något ut så måste det ut men är jag hungrig äter jag hellre pommes!

Om du skulle få 1h på dig att packa och bara dra, var skulle du resa då? Land och stad/område/plats tack.
Oj, för alltid eller på semester? För alltid hade jag nog dragit till något ställe vid Medelhavet, Costa brava i Spanien kanske. På semester hade jag gärna återvänt till Thailand, Koh thao. *ler unik svensk backpackersnöflinga*

Om V hade varit en tjej, hade ni ett namn bestämt till hen då?
Vi tyckte om både namnen Elsa och Lova. Hade det inte blivit V hade det nog blivit en Carl-Axel. Jag personligen hade gärna haft en liten Ellen. *vinkar till moster*

Kalas eller klubb?
Alltid kalas. Har aldrig gillat att klubba, iallafall inte enligt konceptet förfest –> utgång. Äter allra helst en god middag med ett gäng vänner, särskilt nu sedan vi fick bebis. DOCK skall tilläggas att jag kan ha sjukt kul ute på lokal men att det i princip aldrig är ett dansställe där man får vråla för att göra sig hörd. Dricka fulöl på fulhak eller finöl på finhak är grymt.

Säg att du skulle gifta dig. En/ett artist/band skulle spela i kyrkan (ja det blev där) och du fick välja vilka/vilket som helst. Vem/vilka skulle det bli?
Balkanorkestern som spelar i Brunnsparken i Göteborg! Det svänger något så sjukt när de spelar och jag kan inte tänka mig något mer dansant att fira kärleken till.

Jag är nytillkommen här på din blogg, så jag vill egentligen fråga om ALLT. Och det blir ju lite jobbigt, men du kanske kan dra en ”hej, det här är jag och det här är min story i stora drag”, så att man hänger med lite bättre? Please?

Jag heter Isabelle, är 25 (26 år i sommar) och bor i Göteborg med min sambo och min åttamånaders bebis. Vi klämmer ihop oss i en liten tvåa i innerstaden och i höst går jag tillbaka till mina studier på MKV-programmet vid göteborgs universitet. Halvvägs igenom är jag och i svaren här ovan går att läsa vad jag vill bli. Ursprungligen kommer jag från Umeå där jag bodde tills jag var 20 och tröttnade. Har gjort lite allt möjligt i livet, bland annat jobbat som reseledare. Mer om det kan man läsa HÄR. Gillar musik, knepiga formuleringar, att laga mat, långa skogspromenader, mysiga hemmakvällar och att presentera mig själv så att det låter som en kontaktannons.

Har du blivit riktigt starstruck någon gång?

Ja, när jag var 18 år så gick jag på en konsert med Tiger lou (som jag då älskade) och blev så starstruck/full att jag efteråt gick fram till honom och hittade på att jag skulle spela med The perishers den 20 maj och att han då var tvungen att komma och kolla. Vet ej varför jag hittade på detta.

Vilken är din grymmaste konsertupplevelse?

Hmm. Bra fråga. Blir lite besviken på mig själv eftersom att jag inte kommer på någon enskild utan bara flera stycken superbra. Iron and wine på Trägårn 2011 var magiskt bra. Aja. Jag får nog säga samma som på frågan ovan, Tiger lou på umeå open någon gång typ 2005 eller 2006. Såg också Immanu El hösten 2011, nästan utan att ha hört dem innan, och blev så otroligt imponerad/uppfylld/glad av spelningen eftersom den var så SJUKT bra utan att jag hade förväntat mig någonting. Gåshud. Leta upp på spotify!

På förekommen anledning: Hur funkar en näsflöjt? Varför var videon så kort? Det var vackert ju!

Ja alltså, jag vet faktiskt inte hur den fungerar. Men söker man på google så kommer denna wikipediaartikel upp!

Anledningen till att videon var så kort var nog för att självdistansen inte räckte längre än så. Tyvärr. Men tack ändå!

2 reaktioner på ”Svarhen på frågorna.

  1. HAHAHA jag hade helt glömt bort det där med att du ljög för Tiger Lou! Så hysteriskt roligt nu när jag tänker på det! Sa han typ inte ”hälsa tommy! han är trummisen!”?. Ligger utan tvekan på topplistan över mina favoritlögner!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s