Resfeber

Väskorna är nu packade för vår första resa med bebis. Hälften av packningen består av extra bra-å-ha-grejor som vi förmodligen inte ens kommer att få användning för. Känns skönt, med tanke på att vi ska lyckas få med oss allting till centralstationen helt utan skjuts. *ler ryggskott*

Det ska bli skönt att få semester och att få skrota omkring i underställ, få sovmorgnar med kärleken (när den blogghenska mormodern morgonförbarmar sig över oss), äta fjällröding, basta och fiska mitt i vacker natur. Jag längtar.

Befinner mig för övrigt i mobiltystnad där uppe med endast en begränsad åtkomst till teh internetz så förvänta er inga stordåd på bloggen, mer än kanske några skrytinlägg och ett långt inlägg dedikerat svaren på frågestunden jag hade igår. Ni får förresten gärna fråga mer saker så samlar jag ihop allt när tid finnes!

Kram på er.

20130614-224917.jpg

2 reaktioner på ”Resfeber

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s